ChaletsPlus

ChaletsPlus is gespecialiseerd in het verhuren van chalets & appartementen in Oostenrijk. ChaletsPlus richt zich al méér dan 20 jaar op een aantal specifieke regio’s in Oostenrijk zoals Königsleiten, Wald, Saalbach Hinterglem enz., dit maakt ChaletsPlus de Oostenrijk specialist! ChaletsPlus is inmiddels al jarenlang een groeiende speler en mag steeds méér nieuwe en bestaande gasten verwelkomen in Oostenrijk. Een aantal keer hebben ze de Zoover Award gekregen voor “Beste wintersport aanbieder”.

ChaletsPlus verhuurt objecten die in eigendom zijn van huiseigenaren. Naast het TIBOS basis pakket beschikken zij over een uitgebreide koppeling tussen TIBOS en een maatwerk website online boeken. In deze website is een mijn omgeving voor gasten en huiseigenaren opgenomen. ChaletsPlus werkt op locatie met sleutel adressen. Deze sleutel adressen hebben een login zodat zij zicht hebben op welke gasten aankomen, of er nog een openstaande post is en of er extra artikelen uitgegeven moeten worden. Ook de skipassen worden via de website geboekt. De ontvangsten van de gast worden automatisch via de bank, iDEAL, paypal of creditcard in TIBOS ingelezen. Deze betaling kan men ook via de mijn omgeving voldoen. Na vertrek wordt de borg automatisch via een SEPA bankbestand terug geboekt.

Daarnaast is er een directe koppeling met Feratel. Van alle aankomende gasten worden automatisch de gastgegevens naar de verschillende gemeentes verzonden, aan de hand hiervan worden de Meldescheinen, Gästekarten en Nationalpark Sommercard aangemaakt. Tevens worden deze gegevens gebruikt voor de afrekening van de toeristenbelasting met de gemeente. Voor een verhuurkantoor als ChaletsPlus is TIBOS de spil van de organisatie.

Bezoek ChaletsPlus.com