TIBOS reserveringssysteem modules

Voor TIBOS zijn er diverse optionele modules beschikbaar. Onderstaande treft u een beknopte opsomming aan.

Postcodeverwerking: Voor een eenvoudige verwerking en correcte schrijfwijze van de adresgegevens kan er een Nederlands, Duits en Belgisch postcodeboek in TIBOS worden geïntegreerd.

Real-time boeken via Internet: Er is een zeer uitgebreide koppeling beschikbaar t.b.v. het online boeken via Internet (front office) naar TIBOS (back-office). Verschillende webdesigners hebben TIBOS ontsloten middels online boeken.  Aanvullende modules als online betalingsverkeer (iDEAL, creditcard enz), mijn omgeving gasten en mijn omgeving huiseigenaren zijn beschikbaar.

              Test hier het online boeken

Toegangscontrole: TIBOS kan worden gekoppeld aan diverse toegangscontrolesystemen. Of u hierbij gebruik maakt van vaste sleutels, barcodekaarten, mifare kaarten of kentekenherkenning maakt niet uit.

Automatisch inchecken gast via slagboomkoppeling: U kunt uw gast vooraf een barcodekaart toesturen indien deze alles heeft betaald. De gast kan dan direct door de slagboom naar zijn plek zijn kampeermiddel opbouwen. De gast wordt dan ook automatisch in TIBOS op aanwezig gezet. Indien u gebruik maakt van kenteken herkenning hoeft u de gast niets te verzenden.

Banking module, automatisch boeken ontvangsten: De betalingen die door gasten worden gedaan op een reservering kunnen automatisch in TIBOS worden verwerkt door het inlezen van het CAMT betaal bestand van de bank.

Automatische incasso: Bij gasten die bij u een machtiging hebben getekend kunt u automatisch de vervallen termijn van de reservering incasseren. Dit kunnen meerdere periodieke termijnen zijn. Deze module maakt van de te incasseren bedragen een bestand aan dat u automatisch via uw bank kunt verwerken.

Repayment module, automatisch terug betalen saldo, Borg: Indien u na vertrek een openstaand saldo aan de gast terug wilt betalen (borgsom) dan kan deze TIBOS module een bestand genereren dat u automatisch via uw bank kunt verwerken.

TIBOS koppeling financiële administratie (Twinfield): Deze koppeling zorgt er voor dat de gastgegevens, ontvangsten en omzetten op grootboek niveau uit TIBOS automatisch worden verwerkt in de boekhouding (Twinfield). Overige administraties op aanvraag.

Touroperator, allotmentbeheer: Tijdens het maken van een boeking kan aangegeven worden of het een boeking betreft via een touroperator. U kunt hierbij gebruik maken van een vast of “zwevend” allotment. TIBOS genereert ook de afrekening met touroperators.

Vrije plaatsen middels plattegrond: U kunt uw gast bij aankomst een plattegrond meegeven waarop de vrije plaatsen voor de gekozen periode worden getoond. Makkelijk voor het uitkiezen van een plaats voor passanten en voor kijkdagen.

Eigenaren afrekening (rekening courant): TIBOS ondersteunt vele methodieken om af te rekenen met eigenaren. Afrekeningen aan de eigenaar kunnen plaatsvinden als periodieke vooruitbetaling of deelbetaling.  TIBOS berekent de provisie en/of extra kosten en geeft de aan de eigenaren uit te betalen bedragen weer.

Uitgebreide management en statistiekmodule: Door middel van de statistiekmodule kunnen uw cijfers automatisch grafische worden weergegeven.  Deze module maakt geen standaardanalyses, maar stelt alle gegevens en parameters van het systeem ter beschikking en laat u datgene selecteren waarin u geïnteresseerd bent.

Mreport management rapportage: Met de Management-Report module heeft de directie zelf de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze de cijfers van het huidige jaar  te vergelijken met andere jaren. De vraag of u voor of achter loopt in omzet en bezetting is hiermee snel beantwoord.

Kasregister module: TIBOS kan optioneel voorzien worden van een kasregisterprogramma ten behoeve van de verwerking van  contante verkopen zoals broodjes, postzegels, wasmunten of winkelartikelen enz.

Bekijk CATbooking                     Bekijk referenties