C.A.T. Automatisering - Partnership met Maxxton

Logo Maxxton CAT.png

C.A.T. Automatisering - partnership met Maxxton om de verblijfsrecreatie branche nog beter te kunnen bedienen

 
C.A.T. Automatisering kondigt de samenwerking aan met Maxxton Group. De twee IT bedrijven gaan elkaar intensief opzoeken om de branche nog beter te kunnen bedienen met hun software oplossingen dan voorheen.
 
In de afgelopen 20 jaar heeft Maxxton een aanzienlijk portfolio weten op te bouwen in de verblijfsrecreatie branche en is daarmee de betrouwbare technologie partner geworden voor grotere bedrijven door jaarlijks ruim 1.000.000 reserveringen voor hun klanten te verwerken.
 
In vergelijking met Maxxton is de toegewijde ervaring van C.A.T. Automatisering en de reserveringssystemen TIBOS en CATbooking meer gespecialiseerd en gefocust op het bedienen van een ander segment van de recreatiesector met hoofdzakelijk losse campings en verhuurorganisaties.
 
“Onze missie is om naadloos in de groeiambitie van onze klanten te faciliteren met de meest passende oplossing qua reserveringssoftware,” zegt Philip Nijenhof, Directeur van C.A.T. Automatisering. “Maxxton is een goede sparringpartner geweest voor ons met ons eerste gezamenlijke project waarin we een management dashboard hebben ontwikkeld. Desondanks zijn beide organisaties in het verleden elkaar uiteraard een paar keer tegengekomen tijdens offertetrajecten. Ik geloof erin dat onze samenwerking met Maxxton sterk gaat bijdragen aan het realiseren van de groeiambitie van onze klanten.”
 
“De afgelopen twee decennia is Maxxton erin geslaagd om de ERP-software sterk te laten groeien en verder te verbeteren conform de ontwikkelingen in de markt. Maxxton is er klaar voor om onze nieuwe totaaloplossing - Maxxton Software -, gebouwd met state-of-the-art technologie, naar het volgende niveau te tillen door ons productaanbod te versterken en verbreden,” zegt Jean Pierre Mampaey, CEO van Maxxton Group. “Door dit partnership met Maxxton kunnen de klanten van C.A.T. Automatisering in de nabije toekomst profiteren van onze softwareoplossingen en opgebouwde ervaring.”
 
Maxxton is onderdeel van Maxxton Group en ruim 20 jaar de toonaangevende softwareleverancier voor de verblijfsrecreatie branche. Sinds de oprichting in Nederland in 1998 is Maxxton uitgegroeid tot een internationale organisatie die opereert in drie continenten en met klanten verspreid over de hele wereld met vakantieparken, campings, vacation rentals en serviced apartments.
 
Meer informatie over Maxxton is te vinden op www.maxxton.com.
 
C.A.T. Automatisering is sinds 1987 actief in de ontwikkeling en implementatie van reserveringssoftware voor de verblijfsrecreatie branche. Deze vele jaren ervaring, in combinatie met een voortdurende dialoog met hun klanten hebben bijgedragen aan het verder perfectioneren van hun TIBOS  reserveringssysteem, CATbooking systeem in de Cloud en Reports meldingplanner systeem.
 

 

« Terug

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2024

Recreatie_Vakbeurs_Logo.jpg De Recreatie Vakbeurs wordt gehouden op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 november 2024 van 10:00 tot 18:00 uur. lees verder

Norddeutscher Campingtag 2023

NCT logo duitse berus.jpg Norddeutscher Campingtag 2023 lees verder

TIBOS versie 6.3-181 vrijgegeven

planbord 6.3.JPG TIBOS versie 6.3-181 vrijgegeven. lees verder

CATbooking, nieuwe grafische user interface (GUI)

CATbooking 20 planbord.JPG CATbooking, nieuwe grafische user interface (GUI) lees verder

Koppeling met Camperkiosk van Custommate Recreatie

Camperplaats Brouwersdam 1.JPG Camping Duin en Strand te Scharendijke is onlangs een camperpark voor 53 camperplaatsen gestart, “camperplaats Brouwersdam”.  Omdat het camperpark niet beschikt over een receptie was de aanschaf ... lees verder

ICY Campsite Management koppeling

ICY.JPG Inmiddels is er ook een koppeling beschikbaar met het Campsite managementsysteem van ICY. Dit maakt het mogelijk om op basis van het werkelijke verbruik door de gast de energie per KWh af te ... lees verder

CATbooking online boeken via plattegrond

Plattegrond Publik.JPG CATbooking online boeken via plattegrond lees verder

C.A.T. Automatisering - Partnership met Maxxton

Logo Maxxton CAT.png C.A.T. Automatisering - partnership met Maxxton om de verblijfsrecreatie branche nog beter te kunnen bedienen   C.A.T. Automatisering kondigt de samenwerking aan met Maxxton Group. De twee IT ... lees verder

Branche overzicht

Branchverg nieuwsb 13112018.jpg TIBOS dashboard branche vergelijking.

Vraagt u zich ook wel eens af: Hoe doen wij het ten opzichte van de markt??? lees verder