CATbooking klant aan het woord GrandPrix

Een CATbooking klant aan het woord: Formule 1 Front Row Racing Camp 

Het idee van een ‘pop-up camping” ontstond eigenlijk in samenspraak met een aantal connecties die Rudy in Oostenrijk heeft, daarnaast waren het aantal overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving van de Red Bull Ring beperkt. Rond het circuit zijn er voldoende weilanden voor een tijdelijke camping, afspraken werden gemaakt en vergunningen werden geregeld. Bijzonder hieraan is dat de camping op 5 minuten lopen van het circuit ligt. De ingerichte tent staat kant en klaar gereed voorzien van luchtbed, slaapzak en hoofdkussen. De geluiden van de pitstraat kun je vanuit te tent horen.

                                               Grandprix 1 def                           

Rudy Zweers: 2019 was wat dat betreft echt een leerzaam jaar.  We werkte ons in 2019 een “slag in de rondte” en deden veel ervaring op, prachtig. We hebben 2020 met name gebruikt voor de doorontwikkeling van ons concept. Automatisering stond al langer op onze to-do lijst en we wisten vanuit 2019 dat we die stap moesten maken. CAT Automatisering was al een bekende partner en de ideale sparringpartner gebleken om ons automatiseringsproject middels CATbooking te realiseren. Gelukkig konden we in 2021 weer aan de slag door de openstelling van de Red Bull Ring voor publiek en waren er klaar voor om het project te testen. Tijdens het evenement was CAT Automatisering ook zeer behulpzaam voor het finetunen van een aantal processen. Samen “vol gas” gaan en zo de finish halen is een topresultaat. 

Het online boeken via internet van CATbooking is geïntegreerd in onze website https://GrandPrix.Camp. Daarnaast komen de boekingen via Booking.com ook automatisch in CATbooking terecht. Ongeveer een week voor aankomst ontvangt de gast via CATbooking automatisch een mail met aankomst informatie. Als de gast aankomt wordt deze via een Smartphone of tablet die de medewerkers op het terrein bij zich hebben ingecheckt. In de “Hütte” kan de gast eventueel zijn accommodatie upgrade en de toeslag via Pin voldoen. Na vertrek krijgt de gast automatisch een welkomthuis mail. Door de automatisering middels CATbooking geven wij een professionele uitstraling en wordt ons werk aanzienlijk verlicht. We zijn blij met CATbooking en de manier waarop er pro-actief wordt meegedacht. Even een telefoontje voor overleg, geen probleem, er wordt direct en adequaat gereageerd.                                                          

Middels onze Front Row Racing Camps faciliteren we de ultieme race-ervaring voor Formule 1. Wij zijn te gast op GrandPrix-locaties in diverse landen in 2022, net als de Formule 1 fans…… Aldus Rudy Zweers. 

                                                                                            Meer informatie CATbooking

                                                            Grand Prix foto 4