GrandPrix.camp

GrandPrix.camp

Formule 1 Front Row Racing Camp op de Red Bull Ring, Spielberg in Oostenrijk.  

Rudy Zweers, Founder van GrandPrix.camp en CATbooking gebruiker heeft al ruim 30 jaar ervaring in de recreatiebranche en is een bezielde ondernemer. Daarnaast heeft hij een grote voorliefde voor alles wat met de Formule 1 te maken heeft. Deze combinatie, en natuurlijk het succes van Max Verstappen, heeft ervoor gezorgd dat hij met zijn team een ‘popup camping” direct achter de hoofdtribune van de Red Bull Ring in Spielberg te Oostenrijk exploiteert. Dat het succes van GrandPrix.camp erkent wordt blijkt wel uit het feit dat GrandPrix.Camp officieel partner van Max Verstappen Travel is. De Red Bull Ring is erg populair bij de Nederlanders, die reisden weer massaal naar Oostenrijk om Max Verstappen en zijn mede Formule 1 coureurs in actie te zien.

Rudy Zweers: Het idee van een ‘popup camping” ontstond eigenlijk in samenspraak met een aantal connecties die Rudy in Oostenrijk heeft, daarnaast waren het aantal overnachtingsmogelijkheden in de direct omgeving van de Red Bull Ring beperkt. Rond het circuit zijn er voldoende weilanden voor een tijdelijke camping, afspraken werden gemaakt en vergunningen werden geregeld. Bijzonder hieraan is dat de camping op 5 minuten lopen van het circuit ligt. De ingerichte tent staat kant en klaar gereed voorzien van luchtbed, slaapzak en hoofdkussen. De geluiden van de pitstraat kun je vanuit te tent horen.

CAT Automatisering was al een bekende partner en de ideale sparringpartner gebleken om ons automatiseringsproject middels CATbooking te realiseren. Tijdens het evenement was CAT Automatisering ook zeer behulpzaam voor het finetunen van een aantal processen. Samen “vol gas” gaan en zo de finish halen is een topresultaat. Het online boeken via internet van CATbooking is geïntegreerd in onze website https://Grandprix.camp. Daarnaast komen de boekingen via Booking.com ook automatisch in CATbooking terecht. Ongeveer een week voor aankomst ontvangt de gast via CATbooking automatisch een mail met aankomst informatie. Als de gast aankomt wordt deze via een Smartphone of tablet die de medewerkers op het terrein bij zich hebben ingecheckt. In de “Hütte” kan de gast eventueel zijn accommodatie upgrade en de toeslag via Pin voldoen. Na vertrek krijgt de gast automatisch een welkomthuis mail. Door de automatisering middels CATbooking geven wij een professionele uitstraling en wordt ons werk aanzienlijk verlicht. We zijn blij met CATbooking en de manier waarop er pro-actief wordt meegedacht. Even een telefoontje voor overleg, geen probleem, er wordt direct en adequaat gereageerd.    

Middels onze Front Row Racing Camps faciliteren we de ultieme race-ervaring voor Formule1. Wij zijn te gast op GrandPrix-locaties in diverse landen, net als de Formule 1 fans…… Aldus Rudy Zweers

Bezoek GrandPrix.camp