Duinhof Holidays

Duinhof Holidays is een ervaren verhuurkantoor welke zich enkel richt op de verhuur van Duinhof appartementen. Duinhof Holidays verhuurt vakantiewoningen en vakantie appartementen in Cadzand-Bad, Zeeland. Vlakbij het strand en de zee, aan de voet van duinen gelegen, vormt Duinhof een luxe oase van rust, ruimte en comfort. 

Ze onderscheiden zich door de uitgebreide en excellente hotel service die ze bieden, kwaliteit en de persoonlijke benadering.

Duinhof Holidays verhuurt objecten die in eigendom zijn van huiseigenaren. Naast het TIBOS basis pakket beschikken zij over een basis  koppeling tussen TIBOS en de maatwerk website online boeken. Zij maken gebruik van een mijn omgeving voor gasten en huiseigenaren. Daarnaast kan de gast via de website voor aankomst zijn “boodschappen doen”. De kosten die hiermee gepaard gaan worden automatisch doorgeboekt naar de gastenrekening in TIBOS. De boodschappen staan bij aankomst klaar in het appartement. Duinhof Holidays biedt de gasten ook een broodjes service aan. Op locatie kan de gast dagelijks via zijn mobiele telefoon of interactieve televisie zijn broodjes voor de volgende dag bestellen. De bakker krijgt automatisch een mail en zorgt ervoor dat de gewenste broodjes de volgende dag voor de gast op locatie beschikbaar zijn.

Ook de toegangscontrole tot de parkeergarage is gekoppeld aan TIBOS. De voordeur van de appartementen zijn voorzien van elektronische deursloten. Aan de hand van de gastgegevens in TIBOS worden, voor of bij aankomst, de passen die toegang  geven tot het appartement aangemaakt. Duinhof Holidays zet de puntjes op de “i” door ook gebruik te maken van Reports meldingplanner, eventuele gemaakte uren en materialen die gepaard gaan met een melding kunnen automatisch worden doorgeboekt naar een gast, huiseigenaar of verhuurorganisatie. Na vertrek wordt de borg automatisch aan de gast terug geboekt.

Bezoek DuinhofHolidays.nl