TIBOS management dashboard

Wilt u als park eigenaar / directeur of als hoofd marketing / hoofd receptie dagelijks actueel op de hoogte zijn van de financiële performance van uw recreatiebedrijf, dan is het TIBOS management dashboard onmisbaar.

Als het om cijfers gaat bent u vaak afhankelijk van uw medewerkers of accountant die uw wekelijks of maandelijks van de gewenste financiële informatie voorzien. Gezien de huidige snelle tijd is een wekelijks of maandelijks financiële informatie verstrekking doorgaans te weinig. En als u dan de informatie krijgt is deze al vaak verouderd. Daarnaast roepen dergelijk financiële overzichten weer vragen op die daarna weer moeten worden uitgezocht. Ook dat vertraagt het proces weer. Dit nog los van het feit dat de medewerker die de cijfers verzorgt niet beschikbaar is in verband met vakantie en dergelijke…...

Met het TIBOS management dashboard krijgt u zelf weer grip op de actuele cijfers en bent u niet afhankelijk van de aanlevering daarvan. U kunt nu dagelijks zelf zien hoe u ervoor staat. Wij hebben er voor gezorgd dat dit op een hele eenvoudige wijze kan, niet moeilijk dus maar praktisch.

Daarnaast zit er in het TIBOS management dashboard een branche vergelijking opgenomen. U kunt hier zien hoe u het doet ten opzichte van gelijksoortige bedrijven in de branche. U bepaald het moment waarop actie nodig is en niet de periodieke aanlevering van de cijfers. Hierdoor wordt het traject om grip te krijgen op de finaciële cijfers aanzienlijk verkort.

Welke voordelen heeft het TIBOS management dashboard:

  • Year to date, status t/m vandaag vergelijken met status t/m vorig jaar
  • Direct en overal zicht op uw actuele resultaten
  • Zelf bepalen welke combinatie van gegevens u wilt zien.
  • Zelf de gewenste accommodatie groep selecteren met uitsplitsing per type.
  • Presentatie naar wens grafisch of in cijfers
  • Presentatie in cijfers naar omzet of aantal boekingen.

 

Met het TIBOS management dashboard heeft u dagelijks grip op de actuele gegevens van uw recreatiepark, een stuur mechanisme….Waarom zou u deze dashboard niet gaan gebruiken, voor de kosten hoeft u het niet te laten. U betaald een beperkte eenmalige vergoeding voor de setup en een maandelijkse vergoeding voor het TIBOS management dashboard.

Heeft u belangstelling, neem contact met ons op, wij informeren u graag.